Biografie

Biografie

Chris en Chris zijn beiden geboren en getogen in het landelijke Broechem. Blijkbaar zijn ze zo verknocht aan hun geboortedorp dat ze nooit zullen overwegen om elders te gaan wonen.


Ondanks ze in hetzelfde dorp opgroeiden duurde het vele jaren voor ze elkaar beter leerden kennen. Chris Smets was DJ en Chris Van Camp imiteerde allerlei typetjes. Op een gegeven moment deden ze samen een act op een feestje. Het klikte meteen en zo kwam stilaan de Chris & Chris show tot stand.


Aanvankelijk vatten zij dit alles op als puur amusement. De optredens kwamen plots in een stroomversnelling terecht toen Eddy Smets, vader van Chris, hen vroeg om in de Eddy Smets kerstshow mee te spelen samen met Letty Lanka en Herman van Springel. Voor beiden was dit een unieke ervaring, drie weken elke dag optreden. Dit betekende dan ook de echte start van Chris & Chris.


Onze optredens bestaan hoofdzakelijk uit sketches en het ten tonele voeren van typetjes afgewisseld met tof gezongen medleys en liedjes. Dit alles wordt in een show gegoten van 2 x 45 minuten.


Ondertussen zijn we twintig jaar later en wat ooit begon als een grap is nu uitgegroeid tot een volwaardige show met zang en humor.


Ook buiten het podium zijn we ondertussen goede vrienden geworden die veel voor elkaar over hebben, waarschijnlijk is dit de sleutel tot ons succes. Ook Eddy en Letty zijn goede vrienden geworden waar we graag mee optreden.


Als u ons een keer wil zien optreden kan u steeds terecht op 03/475.08.08