Gastenboek

Piet Meeusen 21-08-2017 :


We hebben een pracht voorstelling gehad met 140 senioren. Dit succes is ons nog nooit eerder te beurt gevallen in 60 jaar bestaan: KBG - OKRA - WSV Wildert. Wat een smileys van "grote" Chris en de geweldig ondersteunende muziek. Voorts een zeer goede mimiek van "kleine" Chris. Voor dat geld: altijd bij voorbaat GESLAAGD. Evaluatie achteraf is nonsens, want beter bestaat niet. Bedankt - bedankt, ook namens onze senioren.

Marina Vanbockryck 05-05-2017 :


Het was de eerste keer dat wij bij een optreden van jullie aanwezig waren en het was echt fantastisch,hoe jullie jong en oud entertainen,wij waren aanwezig in Diepenbeek Sint-Gerardus...Bedankt voor de ambiance,veel succes nog en zeker tot ziens!! Grtjs Marina

De Jaeger Nele 28-11-2016 :


Chris en Chris,


Bedankt voor de leuke namiddag in Nevele. Onze bewoners hebben hun kostelijk geamuseerd en de begeleiders ook. Het was een leuke uitstap met onze bewoners!!


Groeten Nele

ergotherapeute wzc ter leenen

Gemeente Willebroek 09-06-2017 :


Zeer leuke seniorenshow met veel muziek en humor. Een aanrader!

Dominique Vinckx 28-04-2017 :


Hallo paters 😇

Bij deze nogmaals van harte dank voor de fijne samenwerking de afgelopen week,tijdens onze Samana uitstappen. De zevenhonderd aanwezige zieken hebben er weer van genoten. Topattractie !

Willocx Rosalinda 24-10-2016 :


Hallo Chris en Chris

We hebben van jullie goed genoten en gelachen

Super avond in Peizegem

Leuke babel gehad met Chris S

Nog een dikke proficiat

Rosalinda en Etienne

Van Rosendaal Edith 11-05-2017 :


Vrijdag 5 mei kwamen jullie in Diepenbeek in de tent er een lap op geven . Ondanks het zeer gevarieerde publiek bewoners van het Woon -en Zorgcentrum De Visserij , gasten van Tandem en gasten van Sint-Gerardus was er ambiance van de eerste tot de laatste minuut , heb alleen maar positieve reacties gehoord , Zeker voor herhaling vatbaar.

Marleen Vanlerberghe 28-11-2016 :


Chris en Chris,


dankzij jullie optreden is ons Sinterklaasfeest meer dan geslaagd. Als organisatie is het leuk om te horen dat iedereen tevreden is en dat dit voor herhaling vatbaar is. Dus graag een berichtje als jullie een nieuw programma hebben.

Ook Sinterklaas en vooral Zwarte Piet hebben genoten van jullie optreden.


Groetjes,

Marleen, schepen gemeentebestuur Nevele.

Jonckheere Kris 09-05-2016 :


Chris en Chris traden op 29 april ' 16 op op ons feest voor de 80-plussers.

Voor wie op zoek is naar een aangepast programma voor senioren een echte aanrader ! Begrijpbare en niet platvloerse humor onder de vorm van sketches gecombineerd met goede zang. Meer hoeft dat niet te zijn voor een betaalbare prijs. Bovendien zij beide heren zeer correct en vriendelijk. Vanwege een nochtans kritische centrumleider.